Зміст статті

9 червня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 63)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними навколишній війні з Росією.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики. І саме тут немає жодних особливих сподівань, оскільки майже увесь перебіг цього процесу можна передбачити наперед.

Хто страждав кон'юнктурою та халтурою до війни, той продовжує її робити зараз у неошароварних шатах. Історія вкотре повторюється тьмою аматорського трешу, який за місяць вже ніхто навіть не згадає.

Аморфна попса й досі так тримається зубами за щось старе, що може дати лише щось банальне у своїй пластмасовій плаксивості.

Cheev

Сумний романтик Cheev з казкою про тіньові лабіринти закоханої душі. Лише натяк на щось добре.

Volkanov

Базарне гоп ца-ца для олдових поціновувачів весільного кітчу та шалашного трешу.

Grosu

Матусина кумедія від дорослої виконавиці Grosu, яка намагається наздогнати позавчорашній день та римує Армагеддон з Купідоном.

Анна Трінчер

Дешеві млості виконавиці Трінчер линуть до рідної мами любов'ю-кропивою, хоча всі знають, що там би мала бути якась сука-любов чи сволота-самотність.

Chupa 12

Щось схоже на треп, що навіщось згадує Злого репера Зеника та ковтає солодкий дим.

Макс Пташник

Профанний кітч до документалу про Івасюка на каналі Загін кіноманів, який якраз й намагався дістати Івасюка з того заквітчаного кітчу. Львівському гітаристу Пташнику тре терміново слухати Грув Івасюка, хоча поїзд, звісно, вже давно поїхав до Верховини.

Міша Правильний

Харківський неофіт Міша Правильний нарешті добрався зі Львова до Трускавця та зарядив гостру соціалочку про стаціонарних бариг у тамтешніх готелях.

Teressa

Вітальний маніфест легенького попу з якимись вже зовсім допотопними цитатами та необов'язковими датами.

Diana Gloster

Мода на PinkPantheress лише починає доходити манівцями до місцевих виконавців, які так вперто намагаються надолужити її своїми кошмарними текстиками.

Fiamma

Несподіваний коник на місцевому ґрунті. Італійсько-український репер Fiamma. Офісна комедія для The Curly, який вже може іти на пенсію.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.