Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

корупція

skoval.com

Понеділок, 2 грудня 2013, 16:00

Землевпорядника сільради на Львівщині притягнули до відповідальності через корупцію

корупція

28 листопада поточного року апеляційним судом Львівської області поставлено крапку в судовій справі про притягнення до відповідальності землевпорядника Річківської сільської ради.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Ще в серпні спецпідрозділом УСБУ у Львівській області стосовно вказаного службовця складено адміністративний корупційний протокол. Підставою стало те, що проходячи службу в органах місцевого самоврядування, землевпорядник порушив встановлену законом заборону та суміщав цю роботу із підприємницькою діяльністю.

Рішенням Залізничного районного суду від 30.09.2013 останнього визнано винним у вказаному правопорушенні, накладено штраф у розмірі 850 грн. та конфісковано весь дохід, отриманий від підприємницької діяльності.

Не погодившись з такою санкцією, землевпорядник оскаржив це рішення в апеляційному порядку. Однак, внаслідок принципової позиції представника прокуратури, апеляційний суд залишив в силі рішення суду першої інстанції.
Відтак правопорушнику таки доведеться сплатити штраф та віддати в дохід держави незаконно отриманий дохід від підприємницької діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.