Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

хабар

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 10 грудня 2013, 12:30

Заступник мера Жовкви отримав 5 тис. грн хабаря за дозволи на розміщення кіосків, – міліція

хабар

Правоохоронці викрили заступника мера Жовкви, якйи вимагав та отримав 5 тисяч гривень від підприємця за сприяння виконавчого комітету міськради щодо надання дозволів на розміщення в місті малих архітектурних форм.

Про це інформує прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Заступник міського голови кошти отримав, однак скористатись ними не встиг, оскільки був затриманий правоохоронцями. Сума неправомірної вигоди склала п’ять тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 (отримання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, вчора на прес-конференції начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк повідомив, що на хабарі спіймали заступника мера Жовкви.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.