Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода

lviv.mns.gov.ua

Понеділок, 3 лютого 2014, 10:22

На Львівщині через негоду психоневрологічний диспансер залишився відрізаним від сполучення

негода

31 січня, на Львівщині рятувальники на снігоходах доставили продукти пацієнтам та працівникам психоневрологічного диспансеру, який залишився повністю відрізаним від транспортного сполучення сніговими заметами.

Про це Варіантам повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

До рятувальників звернулися працівники психоневрологічного диспансеру села Лешків Сокальского району повідомивши про те, що машина із продуктами харчування через снігові замети не може під’їхати до медичного закладу. На госпіталізації у диспансері перебувають 102 людини та 12 осіб обслуговуючого персоналу.

Фахівці ДСНС за допомогою 2 снігоходів здійснили довіз 450 буханок хліба та 30 кг. продуктів харчування до медичного закладу.

Нагадаємо, 19 листопада, віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало вручили ГУ ДСНС у Львівській області сертифікати на службову техніку, зокрема снігоходи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.