Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

національна гвардія

ternsou.at.ua

Четвер, 13 березня 2014, 12:04

Рада узаконила Національну гвардію

національна гвардія

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про Національну гвардію України"

Про це повідомила прес-служба парламенту.

Законом внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ перетворено в Національну гвардію України - військове формування з правоохоронними функціями, що входитиме до системи Міністерства внутрішніх справ України.

Призначення Національної гвардії - захист та охорона життя, прав і свобод громадян та держави, охорона громадського порядку.

Гвардія співпрацюватиме з правоохоронцями у питаннях захисту державної безпеки, державного кордону, знешкодження терористичних та злочинних груп.

Національна гвардія України може брати участь у відсічі збройним агресорам та у ліквідації збройних конфліктів разом із Збройними Силами.

Нагадаємо, ідею створення Національної Гвардії висували представники Правого сектору. розпочати створення Національної гвардії України, яка має виконувати функції революційних Збройних сил, Служби безпеки та Поліції. Ot 20 січня Правий сектор закликав "розпочати створення Національної гвардії України, яка має виконувати функції революційних Збройних сил, Служби безпеки та Поліції". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.