Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

природоохоронні заходи

poltava.pl.ua

П'ятниця, 21 березня 2014, 11:32

Цьогоріч на першочергові природоохоронні заходи на Львівщині виділять 20,7 млн грн

природоохоронні заходи

На засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради депутати розглянули проект Переліку першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2014 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Цей перелік поданий Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації. 

На виконання заходів вказаного вище Переліку у 2014 році передбачено 20 млн 765 тис. грн, у тому числі 7 млн 600 тис. грн планових надходжень від екологічного податку на цей рік та 13 млн 265 тис. грн перехідних залишків з 2013 року.

Голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Олексій Балицький зазначив: "Цього року вперше до цього Переліку включені всі райони області. Найбільше коштів буде скеровано на заходи з реконструкції та будівництва каналізаційно-очисних споруд. Зокрема, з обласного природоохоронного фонду буде профінансовано заходи з боротьби з омелою та борщівником. Також за кошти фонду будуть закуплені сміттєвози для Жовківського, Дрогобицького та Старосамбірського районів". 

За його словами, вперше кошти з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища будуть скеровані територіальним громадам Моршина та Городка - для співфінансування заходів на реалізацію проектів міжнародної технічної допомоги. «Це дасть можливість залучити в область додаткові кошти з Європейського Союзу», - наголосив Олексій Балицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.