Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пістолет макарова

calibr.ucoz.ru

Середа, 26 березня 2014, 14:15

У Львові з під’їзду будинка міліція вилучила 2 пістолети Макарова

пістолет макарова

Вчора, 25 березня у Львові з під’їзду житлового будинку працівники міліції вилучили два пістолети Макарова.

Про це повідомив Прес-служба Львівського міського управління міліції.

Вчора, 25 березня у Львові житель Шевченківського району звернувся до працівників міліції із повідомленням про виявлену ним зброю у під’їзді будинку.

Прибувши на місце події працівники міліції вилучили поліетиленовий пакет із двома предметами, що ймовірно являються пістолетами Макарова без магазинів та патронів.

Пакет із зброєю передали на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України у Львівській області.

Львів’яни продовжують повідомляюти працівників міліції про виявлення зброї, яка була викрадена з районних відділів міліції під час погромів в ніч з 18 на 19. Часто повідомлення надходять анонімно.

Нагадаємо, кілька днів тому працівники Галицького районного відділу міліції отримали анонімне повідомлення, у якому невідомий попросив правоохоронців вилучити пістолет Макарова, який він залишив біля вхідних дверей будинку. Зброю було вилучено та передано на експертизу.

Нагадаємо, 25 березня біля Львівського вокзалу знайшли два пістолети, викрадених з Франківського райвідділу міліції Львова.

Станом на 24 березня правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 91 одиницю вогнепальної зброї та понад 400 патронів різного калібру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.