Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нацполіція

П'ятниця, 24 вересня 2021, 11:40

У Червонограді чоловік стріляв у відвідувача кафе

Нацполіція

34-річний місцевий мешканець під час конфлікту в кафе вистрелив у свого опонента, ймовірно, зі стартового пістолета.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 23 вересня, у поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з кафе, розташованому у місті Червоноград, стався конфлікт, під час якого один з учасників вистрелив з невідомої зброї у свого опонента, спричинивши йому тілесні ушкодження.

Поліцейські затримали зловмисника, який стріляв у відвідувача кафе в Червонограді. Ним виявився 34-річний житель Червонограда. 

Як встановили правоохоронці, конфлікт виник між двома місцевими мешканцями віком 34 та 52 роки. Постріли здійснив молодший з чоловіків, травмувавши старшого, у якого медики діагностували, зокрема "забійну рану лобної та тім’яної ділянки голови".

З місця події поліцейські вилучили предмет, схожий на стартовий пістолет, який скерували на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у серпні в одному з закладів громадського харчування Червонограда чоловік погрожував відвідувачам зброєю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.