Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vkusnosti.org

Вівторок, 22 квітня 2014, 15:02

У Львові організували Великодній сніданок для трьохсот малозабезпечених людей

В неділю, 20 квітня, у Львові, у подвір'ї школи № 62 провели спільний Великодній сніданок для малозабезпечених мешканців міста.

Про це повідомиляє прес-служба Львівської міської ради.

Загалом прийшло майже 300 осіб. Кожен отримав святковий пакуночок – паску, ковбаску, сир, масло, сік.

«Більшість осіб, які прийшли – це малозабезпечені люди, які опинились у складних життєвих обставинах. Ми завжди стараємось не залишити поза увагою жодну людину, щоб у це світле свято Христового Воскресіння кожна людина була у родинному колі. Звичайно, всі тут не помістились. Для бездомних був організований святковий сніданок у Центрі обліку та перебування бездомних громадян. Стараємось охопити всі категорії населення.

Ми запрошували 200 малозабезпечених, але прийшло набагато більше – приблизно 300 осіб. Пакунків вистачило усім», – зазначив Ігор Кобрин, в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради.

Такий спільний Великодній сніданок для малозабезпечених мешканців міста Львова відбувається вже 8 рік поспіль у Світлу Великодню неділю в дворику школи № 62.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.