Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

храм у Львові

Вівторок, 11 квітня 2023, 09:58

На Великдень у храмах Львова не буде нічних богослужінь

храм у Львові

Всі богослужіння відбудуться до початку комендантської години, а ранкові богослужіння розпочнуться після комендантської години.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Цьогоріч на Великдень у Львові, через повномасштабну війну та комендантську годину, що триває з 00:00 до 05:00 год, традиційних нічних богослужінь не буде, а гаївки пройдуть у значно скромнішому форматі.

Про це спільно домовилися керівники християнських конфесій міста.

"Як і минулого року, ми провели спілкування з усіма владиками Львова, з усіма конфесіями, які святкуватимуть найближчої неділі світле Христове Воскресіння. Є спільна позиція митрополита Димитрія, митрополита Макарія та митрополита Ігоря про те, що нічних богослужінь на Великдень не буде.

Є прийняте спільне рішення про те, що всі богослужіння відбудуться до початку комендантської години, а ранкові богослужіння вже розпочнуться після комендантської години" – пояснив директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євген Бойко.

Нагадаємо, торік на Великдень у Львові також скасували традиційні нічні богослужіння.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.