Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

фестиваль "Західний вітер"

bokeh.com.ua

П'ятниця, 25 липня 2014, 14:14

На мото-рок фестивалі «Західний вітер» збиратимуть гроші для армії

фестиваль "Західний вітер"

Байкерський клуб LIONS MC просить голову постійної депутатської комісії культури, промоції, ЗМІ та туризму Львівської міськради Ярослава Музичка посприяти у зборі коштів для потреб українських військових в зоні АТО на мото-рок фестивалі «Західний вітер».

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

Як зазначив депутат Львівської міської ради Ярослав Музичко:

«25-27 липня 2014 року байкери міста Львова проведуть фестиваль «Західний вітер», на якому відбудеться збір коштів для потреб української армії, яка перебуває в зоні АТО на Сході України. Організатори фестивалю звернулися до мене з проханням посприяти у забезпеченні волонтерів та передати зібрані кошти на захист українській армії. Цим листом ми звернулися до Управління молоді та спорту Львівської міської ради, яке погодилось забезпечити для заходу волонтерів зі збору коштів. У такий спосіб байкери міста Львова, зокрема, клуб Lions MC долучаться до місії підтримки української армії у важкий для країни час. Усі зібрані кошти на фестивалі «Західний вітер» будуть передані Фундації духовного відродження під керівництвом о. Миляна при Архикафедральному соборі святого Юра у Львові».

Як розповів президент байкерського клубу LIONS MC Андрій Мельничук:

«Цього року ми проводимо IX Міжнародний мото-рок фестиваль «Західний вітер», у якому будуть брати участь гості з-за кордону: Польщі та Словаччини, а також багато учасників зі Сходу України: з Донецька, Дніпропетровська, Харкова. Фестиваль триватиме три дні та має на меті об’єднати Схід і Захід України. На фестивалі «Західний вітер» львів’яни та гості міста зможуть дізнатися про життя байкерів, а також про мото-рух в Україні. Основним завданням нашого фестивалю буде збір коштів для українських військових на Сході України».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.