Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

велопробіг

ilikenews.com

Четвер, 4 вересня 2014, 16:58

Міжнародний велопробіг від Бродів до Жешува стартує на Львівщині

велопробіг

Сьогодні на Львівщині стартує велопробіг транскордонним велошляхом. Його учасниками стануть 16 волонтерів: 8 – з української сторони та 8 – з польської. 

Про це повідомила прес-служба Львівська ОДА.

Траса проходить за маршрутом м.Броди – м.Жешув, її довжина – 278 км. Захід відбудеться за підтримки департаменту міжнародного співробітництва та туризму обласної державної адміністрації.

Програма велопробігу:
1 день: з’їзд учасників в м. Броди;
2 день: м.Броди – м.Львів (промозупинки у м.Броди та м.Буську);
3 день: м.Львів – м.Мостиська (промозупинки у м.Львові та м.Мостиськах);
4 день: м.Мостиська – м.Ярослав, перетин кордону у МПП “Шегині-Медика” (промозупинки у м.Перемишлі та м.Ярославі);
5 день: м.Ярослав – м.Жешув (промозупинки у м.Ланьцуті та м.Жешові).

Учасники велопробігу проведуть ознайомчі зустрічі з місцевими активістами, на яких розкажуть про досвід проекту, проведуть просвітницькі екологічні дискусії, презентацію матеріалів виконаних у рамках мікропроекту та тримовної карти-довідника про трасу велопробігу.

Організатори заходу Асоціація сприяння розвитку молодіжного туризму (український партнер) та Товариство «Креативне Підлясся» (польський партнер). Захід розроблено в рамках реалізації мікро-проекту «Промоція можливостей розвитку молодіжного туризму на прикордонних територіях України та Польщі» парасолькового проекту «Промоція можливостей розвитку молодіжного туризму на прикордонних територіях України та Польщі». Реалізується – за кошти Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.