Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

велопробіг

Понеділок, 19 червня 2023, 13:34

У Львові перекриватимуть рух на деяких вулицях міста через благодійний велопроїзд

велопробіг

25 червня у Львові відбудеться благодійний велопроїзд "Кручу педалі, щоб вони жили".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрій Садового №195 від 16 червня 2023 року.

Андрій Садовий розпорядився провести 25 червня у Львові благодійний велопроїзд "Кручу педалі, щоб вони жили".

Згідно з документом, організатором події є благодійний фонд "Запорука", який повинен домовитися з управлінням патрульної поліції Львівщини про перекриття руху транспорту та забезпечення супроводу колони учасників заходу за маршрутом проїзду колони учасників заходу у цей день, а також встановити турнікети, біотуалети та смітники у місцях проведення заходу.

"Дозволити благодійному фонду "Запорука" проведення 25 червня 2023 року з 12.00 год до 13.30 год благодійного велопробігу "Кручу педалі, щоб вони жили" за маршрутом: пл. Ринок – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького – вул. В. Липинського – просп. В. Чорновола – просп. Свободи – вул. Памви Беринди – пл. Ринок" – йдеться у розпорядженні.

Крім цього, забезпеченням дотримання громадського порядку під час проведення заходу займатиметься ЛКП "Муніципальна варта", а організатору події заборонено торгувати алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом.

Зазначимо, під час благодійного велопроїзду організатори планують зібрати щонайменше 500 тис. грн на реконструкцію та облаштування зони прийому важких пацієнтів у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі (ЗУСМДЦ).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.