Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Четвер, 14 червня 2012, 13:01

14 людей звернулося за медичною допомогою під час матчу Данія-Португалія у Львові

14 людей звернулося за медичною допомогою 13 червня, під час матчу Данія-Португалія у Львові. Про це «Варіантам» повідомив Ярослав Пилипець, заступник директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Вболівальники, які прийшли підтримати команди Данії та Португалії на стадіон «Арена Львів», зверталися до медиків переважно через погане самопочуття, головний біль, проблеми з тиском. Звернення, в основному, надходили від іноземців.

Порушень громадського порядку у день матчу Данії проти Португалії зафіксовано не було - жодного звернення до міліції не надійшло. Про це «Варіанти» повідомили в ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, 8 червня в Україні та Польщі стартував чемпіонат Європи з футболу, який триватиме до 1 липня. Три матчі було заплановано зіграти у Львові, двоє з яких – Німеччина-Португалія (9 червня) та Данія-Португалія (13 червня) уже відбулися. Наступного разу, 17 червня, на стадіоні «Арена Львів» зустрінуться Данія та Німеччина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.