Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

домедична допомога

Четвер, 10 лютого 2022, 13:40

Львівська міськрада витратила 50 тисяч гривень на тренінги з домедичної допомоги

домедична допомога

Львівська міська рада витратила 50 тисяч гривень на навчання з домедичної допомоги для понад 120 чиновників.

Про це повідомила Львівська міськрада у відповідь на запит Варіантів.

Станом на вчора, 10 лютого, представники Мальтійської служби допомоги провели для працівників Львівської міської ради 13 навчань з домедичної допомоги.

Всього навчання пройшли 124 працівників Львівської міськради. Загальна вартість проведення курсів становить 49 600 грн − по 400 грн за одну особу. 

Навчання відбувалися з 1 по 4 лютого у форматі одноденного тренінгу. А тривалість одного навчання становила 8 годин.

Навчання провели на підставі договору між управлінням персоналу Львівської міської ради та ФОП Марією Панчак, який уклали 1 лютого.

Зазначимо, навчання, які відбулися 27-28 січня проводилося як пілотний проєкт, на який не витрачалися бюджетні кошти. А Катерина Кіт-Садова брала участь у навчанні як запрошений учасник.

 

Нагадаємо, 2 лютого, виконавчий комітет Львівської міськради погодив виділення 8,2 млн грн з міського бюджету на фінансування заходів програми підготовки Львівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2022-2024 роки.

Додамо, 28 січня виконком схвалив програму заходів щодо підготовки Львівської МТГ до національного спротиву на 2022-2024 роки, а з 31 січня міське управління надзвичайних ситуацій та тероборони очолив Микола Грицайчук.

Зазначимо, Варіанти писали про навчання з надання домедичної допомоги для працівників Львівської міськради у статті "Перша Садова домедичка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.