Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Грицайчук

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 1 лютого 2022, 15:30

Підполковник Грицайчук очолив територіальну оборону Львова

Микола Грицайчук

Міське управління надзвичайних ситуацій та тероборони очолив Микола Грицайчук.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З 31 січня цього року на посаду начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради призначили ексзаступник командира 80-ї десантно-штурмової бригади з озброєння, підполковника Миколу Грицайчука, який до цього працював начальником гаража на Львівському бронетанковому заводі.

"Пан Грицайчук – надзвичайно кваліфікована людина, з досвідом роботи у Збройних Силах України. Коли ми почали перезавантаження нашого управління з надзвичайних ситуацій, то зрозуміли, що нам конче потрібна людина саме військова", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, з 25 січня цього року Микола Грицайчук став позаштатним радником міського голови Львова з питань територіальної оборони та цивільного захисту населення, впродовж у 2019-2022 роках він був начальником гаража у ДП "Львівський бронетанковий завод", у 2018 році працював інженером інформаційно-телекомунікаційних систем у ТОВ "Фалькон мілітарі Солюшинс" та мотористом 3-го розряду у військовій частині А3358.

У 2004-2018 роках Грицайчук служив у 80 окремій бригаді Десантно-штурмових військ ЗСУ на різних посадах, а також брав участь у боях за Слов'янськ, рейді 80 Бригади в аеропорт Луганська та боях навколо летовища. 

Нагадаємо, 25 листопада 2021 року у місті перейменували управління з цивільного захисту населення Львівської міськради на управління цивільного захисту населення та територіальної оборони.

Також наприкінці минулого року у Львові створили інтерактивну карту укриттів, на яку нанесли близько 1400 адрес.

А з 25 січня розпочалися військові навчання для чиновників мерії та працівників комунальних підприємств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.