Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Вівторок, 25 січня 2022, 11:53

Садовий робитиме зі своїх посіпак справжніх робін гудів

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив про проведення у Львові військових навчань для чиновників мерії та працівників комунальних підприємств.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 25 січня, у місті стартує військовий вишкіл для працівників Львівської міськради та комунальних підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

Навчання проводитимуть ветерани російсько-української війни разом з учасниками львівських стрілецьких клубів. 

"Для нас важливо, щоб кожен львів'ян знав, як правильно поводитись зі зброєю та захистити себе та свою сім'ю. На першому етапі навчання проведуть для працівників міської ради, а також комунальних установ. Після відновлення очного навчання у школах, окремий військовий вишкіл пройдуть учні 8-11 класів" – зазначив Андрій Садовий.

Він додав, що у міськраді також готують програму Підготовки львівської громади до національного спротиву, у якому пропишуть план дій та підготовки у випадку розгортання повномасштабних військових дій на території України.

Нагадаємо, 25 листопада 2021 року у місті перейменували управління з цивільного захисту населення Львівської міськради на управління цивільного захисту населення та територіальної оборони.

Також наприкінці минулого року у Львові створили інтерактивну карту укриттів, на яку нанесли близько 1400 адрес укриттів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.