Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 2 грудня 2021, 11:21

У Львові створили інтерактивну карту укриттів

Львів

На інтерактивну карту міста нанесли близько 1400 адрес укриттів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На Геопорталі Львова створили інтерактивну карту, куди наносять доступні  укриття у разі виникнення надзвичайної ситуації. Наразі туди нанесли уже близько 1400 адрес.

"Наша мета – найперше поінформувати, що для укриття під час надзвичайної ситуації потрібно шукати, перш за все, підвали своїх будинків. З цією метою на Геопорталі міста є окремий розділ, який називається "Безпека". В цьому розділі розміщена публічна карта, на яку станом на сьогодні вже нанесено майже 1400 адрес, де є укриття. Тому наше завдання на наступний рік – доповнити цю карту" – пояснила керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради Наталія Алєксєєва.

Карту із нанесеними укриттями – можна знайти за посиланням

Станом на 20 листопада у місті обстежили 6 486 підвальних приміщень, із них 5 902 – визнали як найпростіші укриття для населення. Натомість 584 житлових будинків не мають підвальних приміщень, або їх підвали не відповідають вимогам для обладнання найпростішого укриття для населення.

Нагадаємо, 25 листопада у місті перейменували управління з цивільного захисту населення Львівської міськради на управління цивільного захисту населення та територіальної оборони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.