Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Lviv Acoustic Fest

nme.com

П'ятниця, 19 вересня 2014, 12:54

У Львові пройде найбільший акустичний фестиваль на теренах України

Lviv Acoustic Fest

18-19 жовтня в Львові відбудеться найбільший акустичний фестиваль на теренах України – Lviv Acoustic Fest.

Про це Варіантам повідомили організатори заходу.

До Львова приїдуть найкращі гурти та виконавці з усієї України та зарубіжжя: Pianoбой, Vivienne Mort, П&Д (ex. ПНД), Рэспубліка Паліна, Колос (Фіолет), К402, Гапочка, Bahroma, Epolets, Fontaliza, Green Silence, Bria Blessing, Плесо, The Snow, PIANO та інші. Спробувати себе на сцені зможуть також молоді виконавці – організатори фестивалю надають їм можливість виступити поруч із уже відомими артистами.

«Lviv Acoustic Fest відбудеться уже вдруге. Цього року все буде набагато краще, адже на основі минулорічного успішного досвіду ми зробимо фест на рівень вищим. Нові учасники, нова програма, нові враження – усе це гарантовано», - коментує подію арт-директор Lviv Acoustic Fest Єгор Грушин.

Дійство відбудеться в міському палаці культури імені Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua. Ціна - 185 гривень за два дні фестивалю.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами фестивалю на сторінці Вконтакте та на Facebook.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.