Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

репід трайдент

facebook.com/ExRapidTrident2014

П'ятниця, 26 вересня 2014, 14:00

Українсько-американське тактичне навчання «Репід Трайдент-2014» завершилося на Львівщині

репід трайдент

Сьогодні, 26 вересня, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Яворівському районі Львівщини, завершилося українсько-американське тактичне навчання «Репід Трайдент-2014».

Про це йдеться в повідомленні прес-служби центру у Facebook.

Офіційна церемонія закриття навчання «Репід Трайдент-2014» відбулася на стройовому плацу військового містечка «Центральне». В урочистій обстановці, під звуки Гімнів України та Сполучених Штатів Америки, були спущені прапори обох країн. Згодом, співкерівники навчань нагородили представників українських та іноземних підрозділів цінними подарунками та грамотами. Відбувся обмін сувенірами між представниками підрозділів різних країн.

– Підбиваючи підсумки навчання «Репід Трайдент-2014», хочу відзначити, що ми не лише вдосконалили способи дій підрозділів під час участі в миротворчих операціях, але й отримали належний приклад почуття військового братерства у військовослужбовців різних країн, взаємоповаги та взаємовиручки під час багатонаціональних операцій, – зазначив співкерівник навчань з української сторони полковник Олександр Сивак.

Він зазначив, що відкриваючи «Репід Трайдент - 2014» всі військовослужбовці стояли у строю по своїх національних контингентах. А вже через два тижні, завдяки напруженій спільній роботі солдати багатьох націй утворили монолітний підрозділ готовий до вирішення поставлених завдань.

Підбиваючи підсумки двотижневого заходу міжнародного військового співробітництва, співкервники навчань з української та американської сторін, перший заступник начальника Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного полковник Олександр Сивак та офіцер командування Сухопутних військ ЗС США у Європі полковник Альфред Рензі відзначили, що завдання, які були поставлені перед учасниками навчань, успішно виконані.

– Працюючи разом представники усіх націй, які були залучені до проведення цьогорічного навчання, продемонстрували уміння діяти у команді, знаходити спільну мову та досягати поставлених цілей. Те, що ми робили упродовж навчання, сподіваюся, збереже життя солдатам під час коаліційних та миротворчих операцій», – відзначив полковник Альфред Рензі.

Додамо, що іноземні учасники навчання «Репід Трайдент-2014» покинуть Україну упродовж наступних вихідних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.