Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Васюник

Середа, 22 жовтня 2014, 12:00

Сихівська рада самоврядування та кандидат у нардепи Іван Васюник домовились співпрацювати

Іван Васюник

Угоду про співпрацю підписали, аби пришвидшити вирішення проблем Сихівського району. Домовилися про взаємодію, в першу чергу, у декількох, важливих для району, напрямках.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби кандидата.

Серед них: впорядкування Сихівського лісопарку та створення там відпочинкового комплексу, теплозабезпечення житлових будинків й збільшення кількості дитячих садочків. А також вирішення проблем об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. З ініціативою підписання угоди до ради самоврядування звернувся Іван Васюник.

« Ініціював такий підхід разом з радою самоорганізації Сихова, власне кажучи, я як кандидат. Бо вважаю, що це буде чесно по відношенню до людей, які обирають кандидата від округу. Ми домовилися і взяли взаємні зобов’язання про великі справи для Сихівського району і не тільки для цього району. Можливо, вони роками не вирішувалися. Можливо, були на це причини. Але на все треба дивитися по-новому. В нас нема іншого шансу. Ніхто за нас, українців, не зробить, ні великої української справи, ні справ, які стосуються людей на місцях», - сказав Іван Васюник.

Свій підпис під угодою співпраці поставив голова ради самоврядування населення Сихова Іван Рудницький. Тепер частину обов’язків з вирішення проблем району, які не під силу місцевій владі, делегуватимуть до Верховної Ради.

«Ми на депутата Верховної Ради покладаємо найскладніші обов’язки – спробувати знайти кошти. Бо будь-яка проблема без коштів не вирішується. Є речі, які можна вирішити на місцевому рівні, але є речі, які треба вирішити на бюджетному рівні, законодавчому рівні. А у разі обрання Івана Васюника депутатом ми будемо з ним тісно співпрацювати», - запевнив Іван Рудницький

На зустрічі також досягли домовленості про роботу громадської приймальні для швидшого вирішення проблем Сихова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.