Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

вистава

poltava.pl.ua

Четвер, 23 жовтня 2014, 09:48

У Львівському драмтеатрі ім. Лесі Українки покажуть оперу про Сталіна

вистава

16 та 17 листопада Львівський драматичний театр імені Лесі Українки презентує заборонену оперу (мовою оригіналу) Дмитра Шостаковича «Антиформалістичний райок або Сталін був, Сталін є, Сталін буде?».

Про це повідомила прес-служба театру.

Опера відбудеться за участю солістів Харківської національної опери, Київської і Полтавської філармоній у постановці вже відомого своїми попередніми постановками «DIVKA» і «Вівісекція» режисера і директора – Олексія Коломійцева. Початок вистави – 19.00.

«Антиформалістиний райок або Сталін був, Сталін є, Сталін буде?» Дмитра Шостаковича – друга частина трилогії у постановці Олексія Коломійцева. Постановка про європейського диктатора середини минулого століття – Йосифа Сталіна, який вписав своє ім’я кривавими літерами в історію не однієї країни. Крик душі про віру, надію та глобальне знищення схожих до Сталіна душевнохворих ідеологів-диктаторів.

Частина перша – «Вівісекція», живе кіно від Олексія Коломійцева. Прем’єра відбулася 20 вересня. Постановка-перформенс про щоденне зло. А також – означення актуальної для України трагічної ситуації в особі ідеологічного диктатора-вбивці, президента РФ Володимира Путіна.

Частина третя – «Ірод» Ігоря Поклада, формат – рок-концерт. Історія про дітовбивцю, біблійного персонажа Царя Ірода, жорстокого тирана-правителя та зразка глобального світового зла.

Проект трилогії створений з метою розбудити суспільство з інертного стану задоволення ситуацією у світі та заклик до боротьби свідомості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.