Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Понеділок, 18 червня 2012, 10:50

У Львові правоохоронці затримали підозрюваних у пограбуванні фрі-лансера

Уночі в суботу, 16 червня, львівські міліціонери затримали групу осіб, які підозрюються у побитті та пограбуванні румунського журналіста, забравши у нього фотоапаратуру та ноутбук. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Затримані зізнаються у скоєному. Ми вилучили речові докази. Наразі проводяться слідчі дії», - розповів Іван Іваночко, начальник Галицького районного відділення міліції Львова.

Працівники Галицького РВ порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Нагадаємо, що 14 червня зранку, у відділ транспортної міліції біля станції Підзамче звернувся фотокор румунського видання, який приїхав до України як вболівальник, щодо побиття та пограбування у парку «Високий замок». З випадковими знайомими він всю ніч розпивав спиртне, та у четвертій ранку нові «товариші» його й пограбували. Валентино Андріано Хандро був обстежений медичними працівниками та госпіталізований з травмою носа у клінічну лікарню Львівської залізниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.