Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

земельні ділянки

3222.ua

П'ятниця, 7 листопада 2014, 14:36

Землевпорядники дали учасникам АТО з Львівщини 618 земельних ділянок

земельні ділянки

ГУ Держземагентства у Львівській області видало учасникам антитерористичної операції 618 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність площею 83,2 га.

Про це повідомила прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

З них: для ведення садівництва – 598 земельних ділянок, особистого селянського господарства – 13, індивідуального дачного будівництва – 7 ділянок. На сьогодні 66 військовослужбовцям затверджено проекти землеустрою, у власність передано земельні ділянки для ведення садівництва та індивідуального дачного будівництва площею 6,53 гектара.

Фахівці державних підприємств Львівської регіональної філії Центру державного земельного кадастру та Львівського інституту землеустрою розробляють технічну документацію на земельні ділянки для учасників АТО у стислі терміни.

Додамо, що найбільше заяв від учасників АТО щодо приватизації земельних ділянок надійшло у Пустомитівському (318), Яворівському (99), Кам`янко-Бузькому (67), Бродівському (57), Городоцькому (56), Жовківському (56) та Золочівському (52) районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.