Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська опера

kudarom.com.ua

Середа, 12 листопада 2014, 11:51

Артисти львівської опери передали бійцям АТО мінітанк-розвідник

Львівська опера

Вчора, 11 листопада, на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької був представлений громадськості й переданий у лави АТО мінітанк-розвідник.

Про це повідомила прес-служба Міністерства культури.

Його сконструювала й виготувала у Львові група інженерів під керівництвом Ростислава Пасічника.

Кошти (49 тис. гривень) на мінітанк-розвідник зібрав колектив театру Львівського національного академічного театру опери та балету з показу вистави «Запорожець за Дунаєм», яка була присвячена сучасному українському козацтву і на яку були запрошені бійці, що лікуються в госпіталях Львова.

Важливо, що ці кошти - не єдиний внесок Львівської Національної Опери на потреби Армії України. Колектив неодноразово передавав бійцям адресну допомогу в загальній кількості понад 20 тисяч гривень. Зараз знову акумулюються кошти, які, за пропозицією волонтера, артистки оркестру Ольги Дутчак, будуть скеровані на закупівлю приладів нічного бачення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.