Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Свобода"

Четвер, 13 листопада 2014, 16:40

"Свобода" готує черговий позов на "Експрес" через Вову Морду

ВО "Свобода"

ВО "Свобода" планує подати ще один позов на газету "Експрес" через матеріал під назвою "Вова Морда (Володимир Дідух) заговорив: "Я дав партії Тягнибока 48 мільйонів доларів. Готівкою".

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

У "Свободі" категорично заперечують фінансування партії так званим кримінальним авторитетом Вовою Мордою (Володимиром Дідухом).

У партії припускають, що ці матеріали є помстою "Свободі", яка перешкоджає головному редактору газети Ігорю Починку реалізовувати в газетних кіосках Львова тютюнові вироби.

До слова, один позов партія Тягнибока уже виграла. Зокрема, Франківський районний суд Львова задовольнив позов Олега Тягнибока до товариства з обмеженою відповідальністю "Експрес мультимедіа груп" про захист чести, гідности та ділової репутації. Щоправда, газета "Експрес" досі не опублікувала спростування статті, яку суд визнав наклепницькою, повідомили в прес-службі "Свободи".

Нагадаємо, у сьогоднішньому номері газети "Експрес" вийшло інтерв'ю з Володимиром Дідухом (відомий ще як Вова Морда), де він зізнається, що фінансував "Свободу", зокрема дав партії 48 мільйонів доларів готівкою. Як каже Дідух, гроші давалися через Пупса (нардеп від Свободи Ігор Кривецький).

Наводимо ряд цитат з газети "Експрес", які були сказані "Вовою Мордою":

– "Коли "Свобода" прийшла до влади, почала брати страшні гроші"

– "Коли вони [партія Свобода] зійшлися з людьми Януковича, наприклад з Курченком, цим мільйонером-скороспілкою, і коли я казав: "Свобода", він на мільярди під виглядом транзиту ввозить в країну бензин, а потім "топить" його всередені країни без сплати податків! Мочіть його! Ви маєте зупиняти такі "схеми", бо ви опозиція, опозиційна партія!" А Пупс мені сказав: "Он нам больше денег дает".

– "І в Сівковича вони брали гроші, і в інших. А коли вони посадили в крісло генерального прокурора Махніцького, то взагалі страшно говорити, що почалося".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.