Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

модернізація

прес-служба ПАТ "ДТЕК Західенерго"

Четвер, 22 січня 2015, 17:34

ДТЕК виділив 1 млн грн на модернізацію палати інтенсивної терапії кардіологічного відділення у Львові

модернізація

Загальна вартість проекту 1,438 млн грн, з яких 1 млн грн виділив ДТЕК в рамках Декларації соціального партнерства з Львівщиною.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "ДТЕК Західенерго".

ДТЕК спільно з управлінням охорони здоров’я Львівської міської ради та міською клінічною лікарнею швидкої медичної допомоги забезпечили модернізацію палати інтенсивної терапії кардіологічного відділення для хворих на інфаркт міокарда. Впродовж року в інфарктному відділенні лікарні лікується більше 1000 хворих, з них до 75% необхідна інтенсивна терапії.

Загальна вартість проекту 1,438 млн грн, з яких 1 млн грн виділив ДТЕК в рамках Декларації соціального партнерства з Львівщиною. Решту вартості профінансувала Львівська міська рада. Співпраця бізнесу і влади йде на користь людям – ДТЕК, як і гарантував у Декларації, профінансував за 2012-2014 роки у Львові 6 важливих соціальних проектів на 4,8 млн грн.

Завдяки оновленню палати інтенсивної терапії у лікарні Львова стало можливим забезпечити пацієнтам після інфаркту сучасне і справді інтенсивне лікування, а це щороку 700-800 хворих.

Зокрема швидко робити коронаграфію та стенування, тромболіз і вести безперервне стеження за станом хворого, що дасть змогу пришвидшити одужання та зменшити кількість летальних випадків серед тяжкохворих пацієнтів.

«Впродовж 2014 року ми залучили інвестиції майже півтора мільйони гривень у розвиток палати інтенсивної терапії кардіологічного відділення для хворих на інфаркт міокарда. Завдяки співпраці з ДТЕК у відділення було придбано медичне обладнання та медичну апаратуру на суму 1 млн грн. Це, зокрема, система ультразвукової діагностики, 2 електрокардіографи, 2 кардіодефібрилятори, а також спеціальні меблі – ліжка, тумбочки, столики, медична шафа, візок для хворих, термоелектричний холодильник. А за бюджетні кошти ми зробили ремонт приміщень, використавши 438 тис. грн», – зазначив начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб. – Співпраця львівської влади і благодійників з різних українських та іноземних компанії та організацій – це цивілізована сучасна модель громадянського суспільства».

«ДТЕК, незважаючи на важку економічну та політичну ситуацію в державі, продовжує реалізовувати масштабні та системні соціальні програми на всій території, де живуть і працюють її працівники. Зокрема, на покращення медичного обслуговування населення Львівщини та Івано-Франківщини. Фінансування корисних людям програм не припиняється. Загалом з 2012 року ДТЕК реалізував усі заплановані проекти у сфері охорони здоров’я у місті Львові на загальну суму 4,8 млн грн», – зазначила керівник департаменту з соціального розвитку ДТЕК Вікторія Гриб. 

Нагадаємо, цього року у бюджеті Львова передбачено вдвічі більше коштів на фінансування галузі медицини, ніж у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.