Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автобус

varosh.com.ua

Понеділок, 26 січня 2015, 13:29

На Львівщині затвердять мережу автобусних перевезень і обладнають автобуси GPS-трекерами

автобус

На сьогодні в області немає законно затвердженої мережі автобусних маршрутів, тому профільний департамент затвердить мережу маршрутів та впроваджено електронну систему відстеження роботи автобусів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами керівника ОДА, станом на сьогодні в області немає законно затвердженої мережі маршрутів, тому профільний департамент буде опрацьовувати це питання.

«За основу ми візьмемо вже існуючі маршрути і на їх базі проаналізуємо потребу забезпечення перевезенням усіх населених пунктів області», – зазначив О. Синютка.

Він додав, що зміни і доопрацювання правової бази матимуть за мету, в першу чергу, забезпечити комфортне перевезення мешканців області.

При цьому Львівська обласна державна адміністрація не втручатиметься у роботу перевізників за умови дотримання ними угод на перевезення. Олег Синютка запевнив перевізників області у тому, що існуючі угоди ніхто розривати не буде, а конкурси проводитимуться на маршрути, на які закінчився термін дії угоди.

Окрім того, голова ОДА повідомив, що Львівська облдержадміністрація планує впровадити систему електронного відстеження роботи автобусів за допомогою GPS – навігаторів з подальшим створенням єдиного диспетчерського пункту, який відстежуватиме наявність автобусів на маршруті, дотримання ними маршруту та графіку руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.