Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

П'ятниця, 6 лютого 2015, 16:24

Синютка скерував клопотання до прокуратури про перевірку діяльності ДП "Львівський облавтодор"

Олег Синютка

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав подання до прокурора області щодо перевірки діяльності керівництва ДП "Львівський облавтодор", через невиплату заробітної плати за грудень.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка підписав подання до прокурора області щодо перевірки діяльності керівництва ДП "Львівський облавтодор", у тому числі — фактів невиплати заробітної плати. Про це йшлося сьогодні під час наради з керівниками райавтодорів.

"З 11 млн. грн., які надійшли на рахунки облавтодору в січні, його керівництво навіть не виплатило працівникам ремонтно-дорожньої галузі зарплату за грудень. Хоча фонд заробітної плати становить 3 млн. грн. Це неприпустимо", – підкреслив О. Синютка.

Голова ОДА також зазначив, що скерував подання до Києва на притягнення винних посадових осіб до відповідальності за невиплату заробітної плати, в тому числі й за неналежний обсяг та якість виконаних робіт з ліквідації аварій, ної ямковості на дорогах області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.