Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

макарони

produkti.kiev.ua

Понеділок, 6 квітня 2015, 12:51

На Львівщині найвищі ціни на макарони

макарони

За даними моніторингу, у Львівській області високі ціни на муку, макаронні вироби, молоко та сметану.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На Львівщині вищими за середні в Україні були ціни на 9 продовольчих товарів. Такий висновок зроблено на підставі проведеного моніторингу рівня цін на основні продовольчі товари в області на 30 березня 2015 року.

За словами директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Василя Лозинського, за середніми роздрібними цінами на хліб з борошна 1-го гатунку область посідає 10 місце серед регіонів України, на хліб житній, житньо-пшеничний – 11 місце.

«Порівняно з іншими регіонами України, у Львівській області найнижчими були ціни на картоплю та буряк. За цінами на масло вершкове та сир м’який область на 3 місці, на капусту та цибулю − на 4 місці», - розповідає Василь Лозинський.

Окрім того, за інформацією департаменту, в області нижчими за середні по Україні були ціни на 16 із 25 товарів споживчого кошика. Зокрема, масло вершкове, жирністю 72-73% − 3 місце по Україні, капуста та цибуля – 4 місце, олію соняшникову – 6 місце, морква – 9, цукор −10.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.