Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДАІ

ua.comments.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 11:22

У Золочеві п'яний водій побив інспекторів ДАІ

ДАІ

Під час затримання нетверезого водія у Золочеві 2 інспектори ДАІ потрапили у лікарню.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

16 травня у Золочеві близько 19.00 год. до міліції надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля «ВАЗ» перебуває за кермом у стані алкогольного сп’яніння та створює аварійні ситуації.

На місце події виїхали працівники ДАІ. Проте водій відмовився зупинитися, відтак патруль ДАІ вирушив слідом за ним, увімкнувши сирену.

На вул. Шашкевича у Золочеві водій «ВАЗу» не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Аби порушник не втік, правоохоронці спробували заблокувати йому виїзд за допомогою службового автомобіля. Однак, водій спромігся проїхали ще декілька метрів та в'їхати у огорожу.

Під час затримання п'яного водій, інспектори ДАІ були травмовані та потрапили у місцеву лікарню з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій.

Водія «ВАЗу» та його пасажирів було доставлено до райвідділу міліції, де з'ясувалося, що 21-річний водій та 2 його пасажирів перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники Державтоінспекції вже склали на водія 2 протоколи за керування автомобілем у нетверезому стані, а також розпочато кримінальну справу за напад на інспекторів ДАІ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.