Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівки

unian.ua

Вівторок, 2 червня 2015, 15:08

На дорогах Львівщини обмежили рух вантажівок

вантажівки

З 10 ранку до 10 години вечора обмежено рух вантажного транспорту дорогами Львівської області.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 242/0/5-15 від 2 червня 2015 року.

При високій температурі їздити львівськими дорогами заборонено вантажівкам, загальною масою понад 24 т і навантаженням на вісь 7 т.

"Службі автомобільних доріг у Львівській області, Управлінню ДАІ ГУ МВС України у Львівській області, Львівській митниці ДФС визначити перелік ділянок автодоріг, на яких необхідно обмежувати рух автотранспортних засобів загальною масою понад 24 т і навантаженням на вісь 7 т  з 10:00 год. до 22:00 год. включно", - йдеться у розпорядженні.

Проте обмеження руху не поширюється на транспортні засоби, які перевозять вантажі, що швидко псуються чи використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Також, як вказано у розпорядження, Львівська митниця ДФС повинна обмежити виїзд вантажівок з митних переходів Шегині, Рава-Руська, Краковець при високій температурі.

Нагадаємо, 1 червня, Укравтодор ввів обмеження на рух вантажівок по більшості автомобільних доріг в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.