Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

МАУ

vipmagazine.biz

Понеділок, 22 червня 2015, 16:56

Зі Львова до Мадрида можна долетіти за 6 тис грн

МАУ

МАУ відкрила регулярні рейси між Львовом і Мадридом.

Про це повідомляє авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України».

У неділю, 21 червня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відкрила прямі регулярні рейси за маршрутом Львів – Мадрид – Львів.

Рейси виконуються на сучасних літаках «Боїнг-737» і «Ембрайєр-190» з двома класами обслуговування – бізнес та економічним – у період з 21 червня по 21 вересня 2015 року.

Рейси МАУ, що з'єднують Львів і Мадрид, виконуються 1 раз на тиждень. Виліт зі Львова по неділях о 22:00 год, приліт до Мадриду – о 00:40 год за місцевим часом. Виліт з Мадрида по понеділках о 01:35 год , приліт до Львова – о 06:05 год за місцевим часом.

«Як провідний український перевізник МАУ прагне надати максимум можливостей для подорожей не лише жителям столиці, а й пасажирам з регіонів нашої країни. Так, влітку 2015 року у розкладі МАУ – масштабна програма польотів зі Львова, і відкриття прямих рейсів до столиці Іспанії – черговий етап її реалізації», - зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає: зі Львова від 5568 грн., з Мадриду – від 249 євро.

Нагадаємо, 18 червня у Львівському національному аеропорту ім. Данила Галицького презентували перший рейс авіакомпанії AtlasJet Україна в напрямку Київ-Львів-Київ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.