Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст

drohobych-rda.gov.ua

Понеділок, 6 липня 2015, 15:29

На Львівщині відновлять зруйнований внаслідок негоди міст

міст

У Дрогобицькому районі відновлять міст у селі Сторона, який уже більше місяця перебуває у напівзруйнованому стані.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької РДА.

У Дрогобицькій РДА під час робочої зустрічі вирішили відновити міст в селі Сторона. Міст бу зруйнований наприкінці травня внаслідок зливи та підйому рівня води в гірському потоці Тисівка.

"Голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор та заступник голови РДА Іван Мізерник провели робочу зустріч з керівником ДП «Львівський облавтодор» Ярославом Ріхтером, директором філії «Дрогобицький райавтодор» Сергієм Грибановим, депутатом районної ради Михайлом Столяром та підприємцем Василем Кекошем, на якій обговорювалось технічні, організаційні та фінансові питання ремонту напівзруйнованого моста в селі Сторона", - йдеться у повідомленні.

На зустрічі було погоджено об’єм робіт та вирішено ряд технічних питань пов’язаних з відновленням моста та підняттям русла потічка.

Нагадаємо, 26 травня внаслідок негоди на Львівщині було підтоплено 2 житлових будинки, 15 підвалів будівель та 6 присадибних ділянок. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.