Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Олег Синютка

Середа, 22 липня 2015, 09:59

Стосовно Служби автомобільних доріг Львівщини порушено кримінальну справу

Олег Синютка

В ході розслідування діяльності Служби автомобільних доріг Львівської області порушено карну справу за фактом зловживання.

Про це розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка 21 липня під час підсумкової прес-конференції, передає прес-служба Львівської ОДА.

Перевірку ініціювала Львівська облдержадміністрація. В ході розслідування виявили підстави для порушення кримінальної справи за фактом зловживання.

"На сьогоднішній день за нашою ініціативою порушена карна справа стосовно зловживань у Службі автомобільних доріг. У понеділок прокурор області повідомив, що є всі підстави говорити, що за результатами цієї кримінальної справи деякі посадовці служби відповідатимуть перед законом", – зазначив Олег Синютка.

Варто зазначити, що у дорожній службі також другий тиждень працює профільна комісія з Києва. "Ми очікуємо висновків її роботи. Якщо будуть виявлені зловживання, то слідкуватимемо за тим, щоб дорогою до суду ці результати десь не загубились", – додав керівник області.

Нагадаємо, Олег Синютка хоче оголосити конкурс на посаду директора Львівського аеропорту імені Данила Галицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.