Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст поблизу села Гайок

Фб Служби автомобільних доріг Львівщини

Середа, 28 червня 2023, 11:41

На Львівщині відкривають рух відновленим мостом на трасі Львів – Луцьк

міст поблизу села Гайок

Дорожники відремонтували міст у селі Гайок на трасі Львів – Радехів – Луцьк, який обвалився у 2021 році.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Служба автомобільних доріг Львівщини з 28 червня о 14:00 год відновлює рух транспорту через міст над річкою Західний Буг на дорозі Львів – Радехів – Луцьк.

"Будівельні роботи на мостовому переході через річку Західний Буг поблизу села Гайок на автомобільній дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк майже завершено і 28 червня з 14:00 ця ділянка автошляху буде доступна для проїзду легкових автомобілів, а також громадського транспорту" – йдеться у повідомленні.

У Службі автомобільних доріг додали, що вантажний транспорт ще деякий час, до влаштування верхнього шару асфальтобетону, об’їжджатиме ділянку згідно з раніше затвердженою схемою.

Нагадаємо, у травні 2021 року на дорозі Львів – Луцьк у селі Гайок обвалився дорожній міст. У Службі автомобільних доріг Львівщини вважали, що руйнацію моста спричинила безвідповідальність водіїв, а поліція Львівщини натомість відкрила кримінальне провадження за статтею "службова недбалість".

У серпні того ж року тут облаштували тимчасовий міст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.