Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 28 червня 2023, 15:17

На Львівщині змінили рух транспорту через ремонт транспортної розв’язки поблизу Львова

ремонт доріг на Львівщині

Ремонтуватимуть дворівневу транспортну розв’язку доріг Київ – Чоп та Мукачево – Івано-Франківськ – Львів, що у селі Пасіки-Зубрицькі.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Служба автомобільних доріг Львівщини з 28 червня тимчасово змінила рух автомобільного транспорту на дворівневій транспортній розв’язці автомобільних доріг Київ – Чоп та Мукачево – Івано-Франківськ – Львів, що у селі Пасіки-Зубрицькі.

Тут стартують ремонтні роботи, які виконуватиме ТзОВ "Автомагістраль-Південь". 

"Шляхопровід через дорогу Київ-Чоп, довжиною понад 55 метри, зведено у 1964 році. У 2019 році, після проведення обстеження споруди фахівцями, встановлено непрацездатний експлуатаційний стан. Для запобігання небезпеці та забезпечення належного проїзду автомобільного транспорту ми проведемо комплекс робіт в рамках експлуатаційного утримання. Споруда з’єднує місто Львів з автодорогою національного значення в сторону Івано-Франківської області. Щодоби тут курсує близько 20 тисяч автомобілів" – наголосив керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

За його словами, під час ремонту тут відновлять тротуари, встановлять нове перильне та бар’єрне огородження, відремонтують балки, оновлять верхній шар асфальту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.