Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДФС

forbes.ua

Четвер, 6 серпня 2015, 18:21

Відтепер українською податковою опікуватиметься Міністерство фінансів

ДФС

Державну фіскальну службу України передали в підпорядкування Міністерству фінансів.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів України № 548 від  22 липня 2015 року, опублікованій на сайті уряду 6 серпня цього року.

Відтепер голова ДФС призначатиме своїх заступників, керівників обласних управлінь фіскальної служби лише за погодженням з міністром фінансів.

"Голова ДФС призначає на посаду за погодженням з Міністром фінансів і головами відповідних обласних та Київської міської держадміністрацій та звільняє з посади керівників територіальних органів ДФС в областях; призначає на посаду за погодженням з головами відповідних місцевих держадміністрацій та звільняє з посади керівників інших територіальних органів ДФС", – йдеться у постанові.

Нагадаємо, голова ДФС Роман Насіров обрав керівником ГУ ДФС у Львівській області Ігора Кондра. Відтак, погоджуватиме кандидатуру запропонованого очільника львівської податкової не лише голова Львівської ОДА Олег Синютка, але й Міністерство фінансів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.