Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

проспект Свободи

Четвер, 17 вересня 2015, 17:41

У центрі Львова встановлять обмежувачі для заїзду авто на тротуари

проспект Свободи

На проспекті Свободи унеможливлять заїзд транспорту на тротуар.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, після закінчення ремонтних робіт на пр. Свободи будуть встановлені обмежувачі для унеможливлення заїзду на хідник транспортних засобів.

«Будемо ставити обмежувачі, які унеможливлять заїзд машин на хідник. Бо тротуар має бути для пішоходів, щоб мами з візочками могли нормально проїхати», – наголосив Садовий.

Також він зазначив, що ремонтні роботи планують закінчити до кінця вересня.

«В тій частині, де ми ремонтуємо дорогу, ми також робимо велосипедну доріжку, хідник, саме дорожнє покриття ми відновлюємо в бруківці, як це було в старі часи за Австрії», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, зараз триває реконструкція пр Свободи на ділянці від вул Академіка В. Гнатюка до вул М. Вороного. Загалом, ремонт проспекту Свободи триватиме до 1 жовтня. Вартість ремонту проспекту становить 12 млн грн.

Реконструкція передбачатиме відновлення дорожнього покриття в бруківці, облаштування в’їздів з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування на півкуль, у кількості 247 шт., велодоріжок, площею 444 кв м, та дренажу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.