Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Зорян Шкіряк

П'ятниця, 25 вересня 2015, 16:05

Шкіряк жорстко і безкомпромісно рятуватиме Україну під час виборів

Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив про жорсткий контроль правопорядку під час місцевих виборів у жовтні.

Про це стало відомо сьогодні, 25 вересня, під час брифінгу за участі радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка, полковником міліції Дмитром Загарією, а також начальника патрульної служби Юрія Зозулі.

"Міністр внутрішніх справ України Арсен Авауов провів селекторну нараду з працівниками підрозділів та обласних управлінь міліції, дав чіткий наказ на жорстке виконання посадових обов’язків під час проведення виборчого процесу під особисту відповідальність обласних управлінь. Під час виборів ми будемо діяти жорстко і безкомпромісно", – повідомив Зорян Шкіряк.

За словами Шкіряка, за півтора року з МВС України було звільнено 38,5 тис. працівників міліції, – "Звільнено 38,5 тисяч працівників правоохоронних органів зв півроку, значна кількістьз яких порушили присягу, невідповідали займаним посадам та отримувалиі хабарі."

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.