Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

податкова у Львові

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 14:16

На посади керівників районних податкових Львівщини претендують 24 кандидати

податкова у Львові

Начальників податкових інспекцій у районах та заступників керівника Головного управління ДФС Львівщини вибиратимуть серед 24 кандидатів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Відтак, громадськість та фіскальна служба Львівщини погоджуватимуть кандидатури податківців Львівської області.

"З метою прозорого обрання на керівні посади у податковій, ми запропонували громадськості Львівщини для обговорення 24 претенденти. Відбулось вже три зустрічі з активістами, де всі охочі мали змогу надати свою оцінку, або висловити претензії щодо тієї чи іншої кандидатури. Зокрема, після реорганізаційних зміни у Фіскальній службі України, які тривають сьогодні, з урахуванням думки громадськості, відбудуться й нові призначення у структурі обласного управління", – зазначив начальник ДФС Львівщини Ігор Кондро.

Нагадаємо, 30 липня у Львові відбувся публічний конкурс на посаду голови Державної фіскальної служби у Львівській області. Комісія із заслуховування кандидатів серед усіх 16 претендентів вибрала Ігоря Кондро та Василя Лемішовського. А у серпні голова ДФС Роман Насіров обрав керівником ГУ ДФС у Львівській області Ігоря Кондро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.