Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

фото ia-prometei.org.ua

П'ятниця, 6 липня 2012, 15:05

У Львові відкрили кримінальну справу проти міліціонерів, які "вибивали" зізнання у затриманих

Прокуратурою Шевченківського району м. Львова скеровано до суду кримінальну справу стосовно заступника начальника районного відділу міліції та 3 міліціонерів, які три дні застосували насильство до двох львів'ян.

Про це повідомляє прес-служба Львівської області.

Слідчими з'ясовано, що вказаний правоохоронець дав старшому дільничному інспектору райвідділу та його помічникам вказівку будь-якими методами фізичного та психічного впливу примусити двох затриманих зізнатись у злочинах, яких вони не вчиняли.

Відтак міліціонери побили одного із затриманих. Обох упродовж трьох днів безпідставно утримували в опорних пунктах райвідділу, не склавши при цьому передбачених законом процесуальних документів та не повідомивши родичів затриманих.

Заступнику начальника райвідділу та його спільникам прокуратурою Шевченківського району м. Львова інкриміноване незаконне позбавлення волі людини та перевищення службових повноважень, вчинене за попередньою змовою (ч.2 ст. 365, ч.2 ст. 146 КК України).

За такі злочини чинним законодавством передбачено від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.