Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

субсидія

П'ятниця, 15 січня 2016, 15:33

330 тисяч сімей Львівщини отримуватимуть житлову субсидію

субсидія

На Львівщині більше мільйона мешканців будуть отримувати житлову субсидію на відшкодування витрат на житлово-комунальні виплати.

Про це повідомив сьогодні директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк.

У 2016 році середній розмір субсидії в опалювальний період становить близько 1800 гривень.

На цей час додатково на опрацюванні знаходиться 18 тисяч заяв, які надішли у січні, відповідно органи соціального захисту впродовж двох тижнів розглянуть подані заяви та призначать субсидію.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підкреслив: «В області залишається ще 30 тисяч сімей, які б могли претендувати на призначення субсидій.»

Нагадаємо, право на призначення субсидії мають сім’ї, у яких розмір плати за житлово-комунальні послуги у межах норм споживання, з урахуванням пільг, перевищує обсяг визначеного Кабінетом Міністрів України обов’язкового платежу.

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 28 лютого 2015 року № 106, якою з 1 травня 2015 року запроваджуються спрощені умови отримання житлової субсидії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.