Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

nnm.ru

Субота, 14 липня 2012, 11:01

У 2012 році прокуратура притягнула до відповідальності 7 чиновників Львівської міськради за махінації із приватизацією

З початку року прокуратура притянгула до дисциплінарної відповідальності 7 посадовців Львівської міськради за порушення у сфері пиватизації комунального майна. Про це повдомляє прес-служба прокуратури Львова.

Прокуратура пред’явила також 4 позови про скасування незаконних ухвал міськради у сфері приватизації комунального майна.

12 липня міськрада підтримала протест прокурора щодо порушень під час приватизації комунальних приміщень на вул. Бортняньсого, 19 у Львові. 

2011 року прокуратурою пред’явлені 7 позовів та задоволені 3 протести прокуратури щодо незаконних рішень Львівської міськради із питань приватизації.

Нагадаємо, цього тижня секретар Львівської міськради Василь Павлюк звинуватив прокуратуру Львова у перешкоджанні приватизації комунального майна шляхом вилучення усіх матеріалів рішень міськради. На його думку, це зупиняє потік надходжень до скарбниці міста. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.