Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військова частина

gp.gov.ua

Понеділок, 27 квітня 2020, 10:53

На Львівщині військовослужбовці незаконно продавали авіадеталі до гелікоптерів

військова частина

Усього зафіксовано незаконних оборудок з продажу військового майна на суму близько 30 тис дол США.

Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора.

Військова прокуратура Львівського гарнізону викрила посадовців двох військових частин, що обслуговують авіаційну техніку Збройних сил України, на розкраданні майна.

За даними слідства, військові службові особи, відповідальні за облік та належне зберігання гелікоптерів Мі-8 та МІ-24, які перебувають на балансі військових частин, діючи за попередньою змовою у складі злочинної групи із цивільними особами, налагодили протиправний механізм фіктивного списання військового майна. Військовослужбовці реалізовували дороговартісні запчастин до авіатехніки представникам зацікавлених комерційних структур.

"Усього зафіксовано незаконних оборудок з продажу військового майна на суму близько 30 тис дол США. Наразі проводяться обшуки за місцем служби та проживання посадовців. Під час обшуків вилучено 3500 доларів США, викрадені запчастини до авіаційної техніки, документи та інші речові докази. Першочергові слідчі дії тривають" – йдеться у повідомленні.



Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.