Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

фото golossokal.com.ua

http://www.varianty.net

Понеділок, 16 липня 2012, 14:48

Прокуратура Львівщини жорстко реагуватиме на випадки блокування транспортних шляхів – прокурор

фото golossokal.com.ua

Прокурор Львівської області Олег Василенко пообіцяв жорсткіше реагувати на блокування транспортних шляхів на Львівщині, наголосивши, що ініціатори та активні учасники цих заходів обов’язково мають бути покарані. Про це він повідомив сьогодні, 16 липня, на брифінгу з підсумків діяльності прокуратури Львівщини за перше півріччя 2012 року.

З початку року у Львівській області було зафіксовано 15 випадків блокування доріг, у зв’язку з чим було порушено п’ять кримінальних справ, - повідомив Василенко. 

«Останнім часом використання такого незаконного засобу досягнення своїх цілей, як блокування транспортних шляхів, набуло достатньо широкого розмаху. Мені хотілося б, щоб люди, яких втягують в таку діяльність, розуміли, що ті, хто їх втягує, мають досить сильний імунітет, а ті, хто блокує, такого імунітету не мають», - наголосив Василенко.

Нагадаємо, нещодавно прокуратура Львівщини порушила кримінальну справу за двома фактами блокування доріг у Жовківському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.