Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пристрій з фотовідефіксацією

Державна прикордонна служба

Понеділок, 8 лютого 2016, 17:37

У Раві-Руській прикордонникам пропонували 150 доларів хабара

пристрій з фотовідефіксацією

Вчора на пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонникам пропонували 150 доларів хабара за сприяння у нерозмитненні продукції.

Про це повідомила Державна прикордонна служба Західного кордону на своїй сторінці у Фейсбук.

Вчора, 7 лютого, під час обшуку автомобіля «Рено» прикордонники виявили двигун до легкового автомобіля, що підлягав розмитненню. Втім, водій вирішив запропонувати правоохоронцям хабара у розмірі 150 доларів, аби вони посприяли у нерозмитненні товару.

Прикордонники негайно повідомили про правопорушення працівників поліції. А згодом під час обшуку особистих речей водія правоохоронці виявили спеціальний технічний пристрій з елементами фото-відео- та аудіофіксації, який був вмонтований в особисту сумку для дрібних речей.

Двигун до легкового автомобіля переданий на склад митниці, а технічний пристрій вилучено та направлено на експертизу, за результатами якої в подальшому будуть приймати правове рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.