Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття дороги

styknews.info

Середа, 10 лютого 2016, 14:56

Рясненці готові перекрити дорогу щоб відстояти транспортне сполучення

перекриття дороги

Основною вимогою жителів Рясного є курсування автобусів згідно з паспортами маршрутів. Якщо міська влада не виконає вимог мешканців мікрорайону, то вони перекриватимуть дорогу.

Про це повідомляє прес-служба ГО "За якісний транспорт". Вчора у середній загальноосвітній школі №92 відбулись громадські слухання щодо недобросовісного виконання умов договрів перевізниками маршрутів у мікрорайон. Зокрема поганого виконання рейсів на маршрутах №11, 30, 49, а також №6А та 12, де за результатами проведеного громадськими активістами моніторингу інколи взагалі немає автобусів.

На слухання прийшли представники ТОВ «Успіх» та ТОВ «Фіакр», а також депутат Львівської міської ради Михайло Дідух. Запрошених на захід представників Управління транспорту і зв'язку та Департаменту житлового господарства та інфраструктури не було.

За результатами слухань ГО «За якісний транспорт» запропонувала створити ініціативну групу, до якої ввійшли жителі Рясного. Ця ініціативна група представлятиме громаду на сесії Львівської міської ради 11 лютого.

Основною вимогою жителів Рясного є курсування автобусів згідно з паспортами маршрутів.

Якщо міська влада не виконає вимог мешканців мікрорайону, то вони готові перекривати дорогу.

Зазначимо, що ГО «За якісний транспорт» неодноразово зверталась до міського голови Андрія Садового та в Управління транспорту з листами через те, що автобуси №6А не дотимуються графіку, з'їжджають з маршруту. За результатами скарг ситуація не змінилась, було отримано листи-відповіді – стверджують активісти.

За ініціативи ГО «За якісний транспорт» мала відбутись зустріч з Андрієм Садовим, яку він обіцяв на громадській раді при ЛОДА напередодні другого туру місцевих виборів. Зустріч призначали кожного тижня протягом півтора місяця після обіцянки, проте щоразу прийом відміняли. 28 грудня зустріч все-таки відбулась, проте не з міським головою, а з рядовими працівниками Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.