Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Учасники АТО Львова

Середа, 17 лютого 2016, 18:05

Бійці АТО з Львівщини отримали майже 2,5 тис земельних ділянок

Учасники АТО Львова

Учасникам АТО виділили 2 455 земельних ділянок у області для житла та ведення господарства.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру у Львівській області.

Відтак, з початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, військовослужбовці отримали у власність 2455 земельних ділянок, загальною площею 393 гектари. Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.

Як зазначили в управлінні Держгеокадастру Львівщини, було ухвалено 1953 рішень про надання земель на 293 гектари. Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (1851 земельна ділянка), особистого селянського господарства (85 земельних ділянок) та індивідуального дачного будівництва (17 земельних ділянок).

За останній тиждень львівські землевпорядники ухвалили 25 рішень про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок площею 8 гектарів. Також, було надано 108 первинних дозволів на 20 га землі.

Ще 502 земельні ділянки, в межах сіл та міст області, бійцям надали за рішенням місцевих рад Львівщини.

«Для нашої служби робота з виділення земельних ділянок для захисників України залишається одним з пріоритетних питань. Виділення земель ми здійснюємо у співпраці з місцевими радами, громадськими організаціями учасників АТО, представниками військових формувань, органами державної влади», – наголосив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом, учасникам АТО надали 3946 дозволів на розробку документації із землеустрою для відведення земель загальною площею 921 гектар. Наразі триває процес оформлення ділянок у власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.