Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

omvesti.ru

Середа, 18 липня 2012, 18:27

Янукович після звіту керівників місцевих влад впевнений, що «економіка зростає»

Керівники місцевої влади відзвітували Президентові про підсумки соціально-економічного розвитку регіонів за перше півріччя 2012 року та плани на наступне півріччя, після чого Янукович впевнено заявив про своєчасну виплату пенсій та зарплат. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

 

Президент України Віктор Янукович у межах робочої відпустки проводить зустрічі з керівниками місцевої виконавчої влади.

З початку поточного тижня відбулися зустрічі Глави держави із головою Ради міністрів Криму Анатолієм Могильовим, головою Одеської ОДА Едуардом Матвійчуком, головою Херсонської ОДА Миколою Костяком, головою Миколаївської ОДА Миколою Кругловим, головою Запорізької ОДА Олександром Пеклушенком, головою Кіровоградської ОДА Сергієм Ларіним, головою Дніпропетровської ОДА Олександром Вілкулом, головою Донецької ОДА Андрієм Шишацьким, головою Харківської ОДА Михайлом Добкіним, головою Луганської ОДА Володимиром Пристюком, головою Київської ОДА Анатолієм Присяжнюком, головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом, головою Івано-Франківської ОДА Михайлом Вишиванюком, головою Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим та головою Севастопольської міськдержадміністрації Володимиром Яцубою.

Президент впевнений, що зростання економіки до кінця року продовжиться і нагадав, що у квітні-червні спостерігалося нарощування обсягів виробництва, – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.